• NAAR DE KASSA

4 items

CATEGORIE:

In de webshop verkopen we mooie, handige en goede spullen. Ook vind u hier specifieke producten die we voor onze partners verkopen.

Lemon Drizzle
    LEMON DRIZZLE

Frisse lemon en beslist niet zuur, gewoon proeven.

• – Optimale koolhydraten mix (2:1 maltodextrine:fructose)
    • – Met electrolieten
    • – Natuurlijke smaken
    • – Lichte textuur
    • – Geen kunstmatige kleur- en zoetstoffen
    • – Geschikt voor vegetariërs
    • – Gewicht: 45 gram
     2,10 Kopen

ONGELOFELIJK GAVE SOKKEN

Alleen op deze plaats kun je de unieke en limited edition Wielrenschool sokken bestellen.

Het ontwerp is zoals je van Wielrenschool mag verwachten uniek, zeer stijlvol en met een vleugje humor.

Om de spanning er nog even in te houden laat ik nog niet zien hoe het er exact uitziet, maar ze worden toch mooi.

Als de geweven sokken begin mei uit Italië naar Emmeloord zijn gekomen worden ze direct met de post naar je huisadres gestuurd.

Dan pas bij het openmaken zie je hoe mooi ze werkelijk zijn.

Oh ja op is op dus bestel snel en vul daarbij je postadres goed in.

14,50 Kopen

OPLEIDEN WEGKAPITEIN

Veilig fietsen in een groep en rekening houden met de andere weggebruikers. Dat staat voorop bij het rijden in een peloton. Alleen op deze manier kunnen we op begrip van andere weggebruikers blijven rekenen.

Heel belangrijk. Aangezien wielrenners kampen met een slecht imago, door de vele ongelukken die er onderweg gebeuren.

De NTFU wil hier iets aan doen en heeft daarom de opleiding tot wegkapitein ontwikkeld. Twee van onze trainers hebben deze inmiddels met succes afgerond.

Bevoegdheid

De Wielrenschool is dus bevoegd om enkele van uw leden op te leiden tot wegkapitein. Uw club heeft dan meerdere rijders met de juiste kwalificaties om groepen te begeleiden tijdens een mooie tocht. Op een veilige manier.

In slechts een dagdeel leiden onze trainers uw leden op tot wegkapitein, bij u op de club.

De kosten voor deze NTFU-cursus bedragen € 200 exclusief btw.

NIEUWE LEDEN

Na elke vakantie staan ze er weer: enthousiaste nieuwe leden met een glimmende fiets. Ze zijn er nog niet zo handig mee en kunnen de eerste keer maar beter achteraan rijden. Na elke bocht valt er een gat en moet er worden gewacht. Veel leden hebben het op deze manier moeten leren en sommigen zijn afgehaakt. Simpelweg omdat ze het tempo niet konden bijbenen. Jammer, want het waren potentiële leden voor uw club. Beginnerscursus Met onze beginnerscursus kan de Wielrenschool deze leden voor u opleiden. Zij leren in 3 weken onder meer de volgende vaardigheden: • veilig op- en afstappen • veiligheidscontrole van de fiets • fietshouding op de remgrepen en in de beugels leren rijden • schakelen zonder geluid • keren op de weg • goed en veilig in een groep rijden • remmen en het maken van een noodstop • staand fietsen en sprinten Onze trainers focussen op het goed en veilig uitvoeren van de oefeningen. Zodra de leden dat eenmaal onder de knie hebben, dan kunnen ze veilig mee met de reguliere trainingsgroepen. Als extra service maken we ook een leuk persbericht voor de lokale media. De totale kosten bedragen € 75 per persoon voor de hele lessenserie. De Wielrenschool bepaalt in overleg met u de data voor deze cursus. Nieuwe leden kunnen zich vervolgens via onze site aanmelden.