• NAAR DE KASSA

19 items

CATEGORIE:

In de webshop verkopen we mooie, handige en goede spullen. Ook vind u hier specifieke producten die we voor onze partners verkopen.

OPLEIDEN WEGKAPITEIN

Veilig fietsen in een groep en rekening houden met de andere weggebruikers. Dat staat voorop bij het rijden in een peloton. Alleen op deze manier kunnen we op begrip van andere weggebruikers blijven rekenen.

Heel belangrijk. Aangezien wielrenners kampen met een slecht imago, door de vele ongelukken die er onderweg gebeuren.

De NTFU wil hier iets aan doen en heeft daarom de opleiding tot wegkapitein ontwikkeld. Twee van onze trainers hebben deze inmiddels met succes afgerond.

Bevoegdheid

De Wielrenschool is dus bevoegd om enkele van uw leden op te leiden tot wegkapitein. Uw club heeft dan meerdere rijders met de juiste kwalificaties om groepen te begeleiden tijdens een mooie tocht. Op een veilige manier.

In slechts een dagdeel leiden onze trainers uw leden op tot wegkapitein, bij u op de club.

De kosten voor deze NTFU-cursus bedragen € 200 exclusief btw.

NIEUWE LEDEN

Na elke vakantie staan ze er weer: enthousiaste nieuwe leden met een glimmende fiets. Ze zijn er nog niet zo handig mee en kunnen de eerste keer maar beter achteraan rijden. Na elke bocht valt er een gat en moet er worden gewacht. Veel leden hebben het op deze manier moeten leren en sommigen zijn afgehaakt. Simpelweg omdat ze het tempo niet konden bijbenen. Jammer, want het waren potentiële leden voor uw club. Beginnerscursus Met onze beginnerscursus kan de Wielrenschool deze leden voor u opleiden. Zij leren in 3 weken onder meer de volgende vaardigheden: • veilig op- en afstappen • veiligheidscontrole van de fiets • fietshouding op de remgrepen en in de beugels leren rijden • schakelen zonder geluid • keren op de weg • goed en veilig in een groep rijden • remmen en het maken van een noodstop • staand fietsen en sprinten Onze trainers focussen op het goed en veilig uitvoeren van de oefeningen. Zodra de leden dat eenmaal onder de knie hebben, dan kunnen ze veilig mee met de reguliere trainingsgroepen. Als extra service maken we ook een leuk persbericht voor de lokale media. De totale kosten bedragen € 75 per persoon voor de hele lessenserie. De Wielrenschool bepaalt in overleg met u de data voor deze cursus. Nieuwe leden kunnen zich vervolgens via onze site aanmelden.

NATURAL BLACKCURRANT

Zwarte bessen geven deze natuurlijke sportdrank een heerlijke smaak. Het hoge koolhydraat gehalte, dat geleidelijk wordt afgegeven, voorkomt een energiedip.

NATURAL VANILLA POD

Lekkere sportdrank, die smaakt naar echte vanillestokjes. De samenstelling zorgt ervoor dat de energie langzaam wordt afgegeven. Dit voorkomt een energiedip.

NATURAL PINK GRAPEFRUIT

Lekker fris, deze pink grapefruit sportdrank. Door de optimale mix van electrolyten en koolhydraten wordt de energie gedoseerd afgegeven in je lichaam gedurende het sporten.

NATURAL LIME & LEMON

Limoen en citroen geven deze natuurlijke sportdrank een heerlijke smaak. De samenstelling zorgt ervoor dat de energie langzaam wordt afgegeven.

NATURAL LEMON

Natuurlijke sportdrank met een hoog koolhydraat gehalte. De samenstelling zorgt ervoor dat de energie langzaam wordt afgegeven. Lekkere, frisse citroensmaak.

NATURAL ORANGE

Geweldig, de sinaasappelsmaak van deze sportdrank! De optimale mix van ingrediënten zorgt ervoor dat de energie langzaam wordt afgegeven. Zo blijft je energieniveau op peil.

BANOFFEE

Toffeesmaak met guarana toevoeging. Dat is een natuurlijke stof met een hoge concentratie cafeïne. Het geeft je een echte boost en stimuleert je vetverbranding.

• – Optimale koolhydraten mix (2:1 maltodextrine:fructose)
    • – Natuurlijke smaken
    • – Lichte textuur
    • – Geschikt voor vegetariërs
    • – Gewicht: 45 gram
     2,40 Kopen

PINEAPPLE & GINGER

Deze ananas en gemberreep heeft een frisse smaak en is lekker smeuïg. Je duwt de verpakking gewoon met je tanden open, dus geen moeilijk gedoe tijdens het fietsen!

• – Met 30 gram koolhydraten
    • – Lage vetconcentratie