Gratis Lezing

Harmen vertelt... alles over bikefitting

Heb jij een wielrenclub en ben je op zoek naar een interessante avond?

Dat kan! Ik vertel je alle ins en outs over het afstellen van je racefiets in deze GRATIS lezing over bikefitting, waarin ik je live on stage leer hoe je zelf je fietspositie kunt verbeteren.

Meld je aan via deze link hieronder, en kies meteen de avond waarop je de lezing zou willen boeken. 

Ik hoef geen vergoeding, maar je maakt me wel heel blij met goed geluid, (ik neem zelf een beamer mee), een volle zaal en lekkere koffie!

De kosten van 10 euro zijn puur om er zeker van te zijn dat de boeking wel serieus is en ik niet aan de andere kant van het land voor een dichte deur sta…

Ik garandeer jullie een super interessante avond, waarin ik jullie alles ga vertellen over het afstellen van je fiets, en er ook genoeg te lachen valt.

Toerclub Excelsior
Toerclub Excelsior
Lees verder
Afgelopen woensdag 27 maart heeft Harmen van de Wielrenschool een boeiende en interessante bikefit lezing voor de Toerclub verzorgd. Dat een juiste bikefit meer is dan de grootste gemene deler van een aantal gegevens is ons duidelijk geworden. In een 2 uur durende bijzonder vermakelijk onderhoud zijn wij als enthousiaste wielren toerfietsers een stuk wijzer geworden over hoe je je fiets (met het nodige geduld) beter af kan stellen. Dank aan Harmen, die namens zijn wielrenschool deze avond voor ons, tegen een geheel vrijblijvende bijdrage voor het goede doel, heeft verzorgd.

verhalen, herkenning, tips & tricks

Boek direct die Lezing!

€10

Kijk rechtstreeks in mijn agenda of je een geschikt moment ziet en leg het vast. Voordat je buurman het doet 😮

Bikefit voor jezelf?

Liever gewoon een bikefit voor jezelf boeken? Dat kan natuurlijk altijd!

Hier lees je alles over een Bikefit bij Wielrenschool.