1-op-1 sessie op onze fiets

Ervaar zonder toeschouwers of racefietsen ècht zo leuk is als ze zeggen

...waarbij harmen zorgt dat je op een goed afgestelde fiets je eerste rondje rijdt

Bel Trainer Harmen: 06-123 02 725

Video afspelen

Even een open deur:

Want een goed begin is het halve werk. En zonder goed gereedschap is het slecht werken. Dus dat lossen we voor je op. Als jij wilt ervaren hoe het ís, op een goede fiets… Jij en de wind, de zon, het bos, het water en de eindeloze fietspaden… Dan laten we je dat voelen. Maar dan ook gelijk GOED. Wij regelen racefiets, helm en schoenen.

Daarna gaan we opwarmen: op de simulator. We laten je oefenen… buiten, voor de controle. En dan ga je een leuke tocht maken met natuurlijk de bijbehorende koffiestop met appeltaart. Dat hoort erbij in de wielrennerij. Ga je mee? 

Waarom zou je het doen?

Fietsen kunnen we allemaal. Wielrennen dus ook, denken we. Pak gewoon een racefiets en gáán. Maar hoe groot is de kans dat het dan leuk is? Of net zo leuk als anderen zeggen? Deze 1-op1-sessie is dan ook niet alleen voor de echte beginners. Het is voor iedereen die wel eens op een goede fiets wil rijden. Het is dé manier om, voordat je gaat investeren in eigen materiaal, zeker te weten of het wat voor je is, dat fietsen. Daarom krijg je van ons een fiets. Die we éérst goed afstellen zodat je direct vanaf vertrek lekker zit. 

100 % Controle

Veiligheid gaat boven alles. Daarom laten we je eerst oefenen op de simulator, vooral met je klikpedalen en het remmen en schakelen.
Buiten laten we je oefeningen doen waarmee je nog meer handigheid en controle krijgt. Wees niet bang dat je omvalt, want een goed afgestelde fiets geeft al 50% controle en de rest leren we je erbij, zodat je 100% kunt genieten.

Fiets mee naar huis?

Heb je de smaak te pakken? Zou je de fiets direct inpakken en meenemen? Dat kan. Wij snappen ook wel dat je stiekem een beetje verliefd bent geworden 😊.
Voor € 75,- per week kun je de fiets en alle spullen van ons huren, voor een duur van maximaal twee weken.

Puur praktisch

Planning

Van maandag t/m zaterdag, altijd in een 1:1 afspraak met mij

Duur

Een dagdeel

Prijs

€ 395,- incl btw

Locatie

Bij mij in Emmeloord, binnen (Escudo 3B) en buiten

Over Harmen

Stel je fiets optimaal af met een BikeFit door BikeFitter Harmen Scholtalbers - Wielrenschool Emmeloord

De drijvende kracht achter de wielrenschool is Harmen Scholtalbers. Als je hem googelt, zie je dat hij vooral bekend is als navigator in de Dakar Rally die hij maar liefst zes(!) keer uitreed. Maar opladen voor zo’n autorally, dat doet Harmen dus op de fiets. Door het hele land, met inmiddels een hele schare klanten die eigenlijk stuk voor stuk vrienden zijn geworden. De 1-op-1 sessies zijn gestart vanuit zijn drive om nog meer mensen enthousiast te maken voor het fietsen. Omdat je je kop er zo lekker leeg mee kunt fietsen. En uit frustratie. Omdat juist in het begin veel fietsers op een verkeerde fiets rijden. En omdat zoveel fietsers dan weer stoppen omdat het fietsen minder leuk is, omdat er pijntjes opspelen die vaak worden afgedaan als ‘dat hoort erbij'. Volgens Harmen hoort pijn er helemaal niet bij. En is een goed afgestelde fiets het hele geheim, wat hij je graag onthuld. Wil jij dat ook? Reserveer dan snel je plek.

TWIJFEL JE NOG?

Dit zeggen anderen over de 1-op1-sessie

"T O P
Dit heeft echt zo moeten zijn…… Tijdens een periode met een hardloopblessure afgelopen zomer ging ik wat aan de google op “wielrenfiets”… je mòet wat tenslotte…en zo kwam ik uit bij “De Wielrenschool”, die bleek Nota Bene in Emmeloord gevestigd te zijn. Nou ja…..
Er bleek een beginnersclinic “Begin op onze fiets” gegeven te worden. Ik heb me ogenblikkelijk aangemeld bij Harmen..dit was mijn kans!
Op 5 juli 2017 was het zover, samen met twee andere “J”-s heb ik een beginnersclinic gevolgd bij Harmen van de Wielrenschool.
Wat ben ik blij, dat ik dat gedaan heb! Ten eerste omdat ik op deze manier op een hele fijne manier vertrouwd ben geraakt met het fietsen op een wielrenfiets en ten tweede omdat ik er sinds 5 juli 2017 een nieuwe hobby bij heb, want het is me toch leuk!!"
Janny
04/11/2017
"Wat een fijne manier om kennis te maken met het fietsen op een wielrenfiets. Van de Wielrenschool kregen wij een wielrenfiets, schoenen en helm tot onze beschikking. Alles perfect op mijn eigen maat afgesteld. Eén maat van mijzelf wist ik niet, namelijk de afstand tussen mijn zitbotjes, maar dit is mij nu ook bekend en heel nuttig om te weten welk zadel het beste past :). Harmen neemt voor het afstellen van de fiets en toebehoren alle tijd, waardoor ik gelijk goed op de fiets zat. Na het binnen oefenen hoe je moet op- en afstappen, in- en uitklikken en zitten op de fiets, zijn we naar buiten gegaan. Poehhh dat vond ik best spannend, maar met de aanwijzingen en tips van Harmen groeide mijn zelfvertrouwen en merkte ik dat het fietsen steeds ontspannender ging. Toen we daarna ‘echt’ een ronde gingen fietsen heb ik ervaren wat een heerlijke manier van bewegen het wielrenfietsen is. Dank je wel Harmen en de Wielrenschool voor deze mooie clinic!"
Jacqueline
20/11/2017

Wat gaat er nu door je hoofd?

Welke kleding je aan moet?

Gewoon sportkleding. Een broek met zeem is niet nodig. Laagjeskleding en een lekkere windbreker is altijd goed. Strakke pijpen zijn handig, maar een ¾ broek is ook een oplossing

Dat je liever met je eigen fiets komt?

Dat mag ook. Mits die fiets dusdanig is onderhouden dat wij die net zo snel kunnen afstellen als onze eigen fietsen. Echt een aanrader ook om je nieuwe fiets even rustig in te rijden, deze sessie.
Mooie opfrisdag qua techniek en houding.

Of je niet te zwaar bent?

De fiets draagt je tot maximaal 110 kilo. Jij hebt het zwaarder dan je fiets 😊. Maar geen paniek. Die kilo’s verdwijnen dus al fietsend. En je knieën kunnen dit veel gemakkelijker aan dan hardlopen.

Dat je eigenlijk van een fietsvakantie droomt?

Zo’n vakantie is gewéldig! Weten wij alles van! Maar voordat je gaat is het fijn om te weten hoe het werkt. Hoe je lekker traint. Hoe een goede fiets voelt. Dan wordt die vakantie namelijk nóg leuker. En anders boek je toch een clinic én zo’n fietsreis?

JE BENT NIET DE ENIGE

Ruim 180 klanten zijn dik enthousiast:

0
0063d941dc

1 2 3 4 5

Hoe werkt het?

Boek hier je 1-op1-sessie

Adres: Escudo 3B in Emmeloord, tel: 06 12302725

#zinin #blijventrappen #uitlegvolgt

Kijk rechtstreeks in mijn agenda of je een geschikt moment ziet en leg het vast. Voordat je buurman het doet 😮

De wielrenschool is ook je adres voor:
Fietsclinics

Voor beginners en bewezen bikkels

Clinics vol kennis en enthousiasme
Fietsreizen

Dit wil je meemaken!

Een fietsreis om nooit te vergeten…

Huurfiets

Huurbedrag in mindering bij aankoop

Eerst beleven…dan pas kopen