Fantastische vliegwieltechnologie
KICKR BIKE heeft supergroot vliegwiel en een verbeterde motor die zorgt voor supernauwkeurige, snelreagerende en realistische simulaties van een fietstocht, maar dan in je eigen huis.

Gecontroleerde weerstand
Verbind de KICKR Bike met je smartphone, tablet of computer en je weerstand wordt automatisch aangepast via je favoriete app of software.

Realistisch rijgevoel
Het KICKR BIKE-vliegwiel en de verbeterde motor is een innovatieve technologie waardoor het buiten fietsen zo goed mogelijk wordt nagebootsts. Voel het trappen zwaarder worden bij een rit berg-op, vlieg naar beneden als je berg-af gaat. Ervaar een bijna realistisch rijgevoel, vooral bij gebruik van virtuele rij-/trainingsplatforms zoals Zwift, The Sufferfest en Fulgaz.

Realtime fysieke hellingswijzigingen
De KICKR BIKE simuleert hellingsveranderingen in realtime door niet alleen veranderingen in weerstand te bieden, maar ook fysiek de fiets te laten stijgen en dalen zoals je dat hebt bij beklimmingen tot 20% en afdalingen tot -15%.

Kalibratie niet nodig
KICKR BIKE biedt continu nauwkeurige kracht en vereist geen kalibratieprocedure.

Eenvoudige app-instelling
De eenvoudige en intuïtieve Wahoo Fitness-app biedt begeleide instructies voor het instellen van de KICKR BIKE en het personaliseren van de pasvorm om de geometrie van je buitenfiets te weerspiegelen.

Pasvorm instelbaar op 5 punten
Pas de pasvorm van de KICKR BIKE aan met gemakkelijk toegankelijke snelspanhendels op 5 punten – stack, reach, setback, zadelhoogte en framehoogte. Je kunt de KICKR Bike dan ook eenvoudig met meerder mensen gebruiken!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KICKR Bike V2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KICKR Bike V2

KICKR BIKE V2 is een trainingsmachine die de grens tussen virtueel en realiteit vervaagt! Op de KICKR Bike voelt het bijna alsof je ECHT in die beklimming doet, of de berg weer af suist. De weerstand en de hellingshoek kunnen worden aangestuurd door populaire trainingsapps zoals Zwift of Fulgaz… Bovendien is hij makkelijk in te stellen naar jouw ideale afmetingen, waardoor je je training zo goed mogelijk kunt doen. Geen gedoe meer met elke keer je fiets er in-en-uit halen als het weer buiten verandert… Deze KICKR Bike staat gewoon altijd tot je beschikking. Hij integreert naadloos met andere Wahoo-producten en kan eenvoudig worden gekoppeld aan je ELEMNT GPS-fietscomputer, smartphone, tablet of pc.

3.999,00

Beschikbaarheid: 3 op voorraad