Heerlijk fietsen onder de Spaanse zon en genieten van prachtige routes. ‘s Avonds lekker eten en genieten van een Spaans wijntje. Jij kunt er bij zijn tijdens de Fietsweek in Spanje, die wij organiseren in samenwerking met Costa Blanca Cycling.

Prachtige wegen

De wegen rondom Guardamar Del Segura zijn prachtig en erg rustig. Je kunt er lekker relaxed over de vlakke wegen tussen de sinaasappelbomen fietsen. Wil je ook al de eerste hoogtemeters van 2019 maken? Dat is hier ook heel goed mogelijk!

Kortom; een perfecte omgeving voor elke fietser die zich onder super omstandigheden wil voorbereiden voor de eerste Nederlandse toertochten.

We vliegen met een vlucht van Transavia vanaf Eindhoven op

 1. zaterdag 7 maart 2020 (week A) (verwachte vertrektijd 07:30).

Of

2. je komt aan op zondag 15 maart 2020 (verwachte vertrektijd 07:30) (week B)

In Alicante staat onze bus klaar en word je naar Hotel Guardamar in Guardamar del Segura gebracht.

Na de lunch gaan we je eigen zadel en pedalen op de huurfiets monteren en afstellen. Vervolgens doen we een korte techniektraining op een grote parkeerplaats en rijden we een klein ritje van ca 35/50 km. Zo kun je ontspannen aan de zon, de Spaanse wegen en elkaar wennen.

De volgende morgen kies je met welke groep je mee wilt fietsen. We hebben minimaal 2 groepen zodat je altijd met gelijkgestemden op pad kunt gaan. Afhankelijk van jullie wensen fietsen we per dag een route van 80-120 kilometer. In deze streek zijn volop mogelijkheden voor een heerlijk terrasje, en omdat de Spanjaarden zelf liever in de schaduw zitten is er voldoende plaats in de heerlijke voorjaarzon. Tijdens de koffie kun je vaak ook nog wisselen van groep.

Fietsen op eigen niveau

Gedurende de ritten zijn er blokken waarin je afhankelijk van je wensen extra inspanningen zou kunnen doen. Op deze manier fietst en traint iedereen op zijn eigen niveau.

Het volgende is allemaal inbegrepen:

– Hotel vol pension, op basis van 2-persoonskamer (7 nachten)

– Elke avond een 3 gangen diner speciaal voor ons samengesteld

– Wijn en water tijdens het eten

– Huur van een perfect onderhouden racefiets van Cube

– Retour vliegreis incl. 10 kg.handbagage en 20 kg ruimbagage met Transavia

– Transfer van en naar het vliegveld van Alicante

– Techniektrainingen en duurtrainingen in Spanje

– Een gezellige groep fietsers

– Enthousiaste en deskundige begeleiding van Wielrenschool en onze partner Costa Blanca Cycling.

Op

 1. zaterdag 14 maart (week A) vlieg je om 10:50 vanuit Alicante terug naar Eindhoven. (deze week zit vol!)

Of

2. je vliegt op zondag 22 maart (week B). vlieg je om 10:50 vanuit Alicante terug naar Eindhoven.

 

In beide gevallen sta je voor 13:00 uur lekker bijgekleurd weer in Nederland.

 

De prijs van deze arrangement in week A is  € 1005,- p.p. (Vol!)

De prijs van deze arrangement in week B is  € 1005,- p.p.

Beide weken gaan gegarandeerd door !

Wil je graag een 1 persoonskamer dan geldt er een toeslag van € 99,-.

Heb je nog vragen? Mail dan naar harmen@wielrenschool.nl

datum

2 persoonskamer week B, 1 Persoonskamer Week B

8 beoordelingen voor FIETSWEEK SPANJE 2020

 1. Annelies

  Deze trainingsweek is een echte aanrader! Mooie routes en hele fijne begeleiding. Daar heb je het hele fietsseizoen plezier van.

 2. Ans

  Wat een heerlijke start van het fietsseizoen!
  De routes, het materiaal, de begeleiding, de groep, en niet te vergeten het eten: We hebben er echt van genoten. Alle lof voor de organisatie!
  Bovendien hebben we onze techniek aardig kunnen bijschaven!
  Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

 3. Willem

  Tot nu toe ben ik met elke trainingsweek nog mee geweest. Het is altijd uitstekend geregeld, prettig hotel (all inclusive). Je kan op eigen nivo fietsen en dat is erg prettig en kan tevens een uitdaging zijn. De hellingen die je mag beklimmen zijn passend bij het voorseizoen. Het is een prima voorbereiding op een nieuw fietsjaar.

 4. Hans

  Wat is er nu mooier dan begin maart in de zon met zomertenue ritjes maken op de racefiets met een top gezelschap? Niets toch?
  Daarnaast is alles, door de begeleiding van wielrenschool, perfect voor je geregeld.
  Zoals: de fiets en alle afstellingen. Niet nadenken over de routes. Goede adviezen onderweg. Leuke koffieplekjes tijdens de route. Voldoende rust, maar ook voldoende uitdagingen. Gevarieerd gezelschap. Goede gesprekken: van wielerverhalen tot persoonlijke ontmoetingen. Goed slapen, Gevarieerd eten.
  Je neemt alleen je goede humeur mee en de rest overkomt je. Een perfecte start van een nieuwe wielerseizoen.
  Voor mij inmiddels al 3 keer. Ik had het een keer overgeslagen, in de trant van “ik ken de omgeving inmiddels wel”, maar dat was geen goede gedachte.
  Dus voor volgend jaar ….

 5. Dirk

  Een beter/leuker begin van je fietsseizoen is er niet, je krijgt goede begeleiding en uitstekend materiaal tot je beschikking. Bovendien ben je met een hele groep fietsfanaten op reis dus dat is ook nog eens erg gezellig.
  Ik ben al meerdere keren mee geweest en kan zeggen dat deze reis voor elk fietsniveau geschikt is.

 6. Marieke

  Stop met zoeken, deze week is alles wat je wilt in het vroege voorjaar!
  Zon, warmte, mooie routes, prima fietsen, lekker eten, goede begeleiding én leuke mensen…
  De hoogtepunten van zo’n week? Dat de huurfiets met zorg voor jou wordt afgesteld. Dat je fietst met mensen die het gebied op hun duimpje kennen. Dat je nergens aan hoeft te denken, buitenom ‘eat, ride, eat, sleep, repeat’. Maar vooral ook: dat je niet zómaar fietst, maar ook goede (trainings)tips krijgt, nieuwe inzichten opdoet over jouw eigen houding op de fiets, jouw kunnen, jouw manier van trainen. Aandacht voor iedereen. En alle deelnemers, ongeacht zijn/haar niveau, komt voldaan (en bijgekleurd) thuis. Een kunst, die de Wielrenschool verstaat!

 7. Edwin

  Al meerdere keren met Wielrenschool op pad geweest en voor mij is het belangrijkste dat zij de ideale combinatie hebben. Gezellig fietsen (op verschillende niveaus) en heerlijk eten / drinken.
  Daarnaast zorgt Harmen dat je goed op de fiets zit of eigenlijk dat de fiets perfect onder jou past zodat je geen pijntjes ervaart.
  In Spanje zijn er nog een paar extra redenen om te genieten; het prachtige weer (korte broek en korte mouwen), de mooie omgeving (sinaasappelbomen, koriandervelden en zelfs bergen) en goed huurmateriaal en begeleiding van Costa Blanca Cycling fietsvakanties.
  Neem daarbij het beleid van Wielrenschool alles mag en niets moet dan weet je direct dat dit de ideale fietsvakantie is.
  Ik ga volgend jaar weer.

 8. Paul Ellerbeck

  (Meer) Waarmaken wat is beloofd.
  Dat is kortgezegd mijn ervaring met de Wielrenschool, met Harmen en Joke.
  Als beginnend wielrenner een heerlijk uitdagende trainingsweek gekregen met aandacht voor bochtentechniek, beklimmingen en afdalingen, groep rijden, kopwerk, waaierrijden, energiedosering, voeding. Daarbij een stralende zon (terwijl in Nederland de sneeuw viel) en dagelijks een ontspannen, harmonische sfeer na afloop van iedere fietsdag. Verheug me al op een volgende mogelijkheid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FIETSWEEK SPANJE 2020

(8 klantbeoordelingen)

100,00