Tijdens een bikefit maak ik van twee fietsen echt jóúw fietsen.

Pijn of ongemak in handen, nek, schouders, knieën, je zitvlak of zelfs je kruis behoort na een echte bikefit bij Wielrenschool tot het verleden.

Ik leg als eerste je huidige fietspositie vast. Daarna bespreken we de problemen die je nu ervaart op je fiets. Stap voor stap en in een logische volgorde pas ik de fiets op jouw lichaam aan.

Bij elke verandering merk je direct verschil en ga je makkelijker trappen of verdwijnen vervelende drukpunten. Indien nodig meet ik bepaalde hoeken na met een camera systeem. Ook kan ik je met het zadeldruk systeem van Gebiomized laten zien hoe het komt dat je zadelpijn is verdwenen.

Pijnvrij op de racefiets

Aan de hand van deze punten stel ik de schoenplaatjes, zadel en stuurpositie op jouw lichaam af. Dit ervaar je direct omdat je fiets makkelijker gaat rijden. Ook merk je meteen dat het comfort op de fiets beter wordt.

Omdat je met twee fietsen komt, hebben we natuurlijk meer tijd nodig.

De kosten van deze dubbele bikefit bedragen € 335,- inclusief btw. Dit bedrag is exclusief eventuele materialen om je fietsen te veranderen.
Afspraak maken? Kies de gewenste datum en tijd, en reken je bestelling af om te reserveren.

Wil je eerst nog even iets vragen stuur dan even een mailtje of bel me even op.

Materialen van Bikefit

Ik, volgde mijn eerste opleiding tot bikefitter bij Paul Swift, de grondlegger van het bikefitten. Daarnaast volg ik elk jaar een aantal trainingen via Flanders Bike Valley en Torke Cycling.

Om te mogen werken met het camerasysteem van Velogic en het zadeldruk systeem van Gebiomized volg ik nog aanvullende opleidingen.

Ik werk met materialen van Bikefit, Shimano, SQ-Lab, SMP, Gebiomized en Speedplay

NO CURE – NO PAY Als jij na de Bikefitsessie vindt dat het geen verbetering is dan zet ik alles weer voor je terug en hoef je niets te betalen. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BikeFit plus extra fiets” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BikeFit plus extra fiets

335,00