Uitverkoop!

Nooit meer kalibreren
Deze trainer hoef je nooit meer te kalibreren. Terwijl jij je trainingen afwerkt, kalibreert de KICKR zelf af en toe om de power-meter nauwkeurig te houden (afwijkingen minder dan 1 %!) Je weet dus zeker dat het wattage altijd klopt.

Bewegende poten
Daarnaast lijkt het trainen meer dan ooit op echt buiten fietsen. Door de nieuwe AXIS-poten van deze trainer, die tot 5 graden heen en weer bewegen, voelt het fietsen op deze trainer heel natuurlijk. Je kunt instellen hoe stijf deze beweging aanvoelt. Een stevige sprinter kiest bijvoorbeeld voor een andere instelling dan een lichte klimmer. De verschillende adapters worden allemaal meegeleverd, zodat je alles kunt aanpassen aan jouw wensen. Wanneer je uit het zadel gaat om te klimmen of te sprinten, voelt dit dan ook super realistisch! Door deze natuurlijke beweging van de fiets wordt je minder snel moe, waardoor je de training dus langer vol kunt houden.

Super stil
Tijdens zware inspanningen zul je alleen het geluid van de ketting die over de cassette gaat horen, want de trainer is nog stiller geworden.

Oersterk
Van een dergelijk mooie trainer wil je natuurlijk dat je er lang plezier van zult hebben, en ook dat zit wel goed. De trainer is uitvoerig getest door professionele fietsers die het uiterste van de trainer vroegen. De KICKR is met vlag en wimpel geslaagd!

 

  • Gewicht: 21,3kg
  • Maximaal vermogen: 2200Watt
  • Nauwkeurigheid vermogen: 1%
  • Bluetooth en ANT+ connectie
  • Geschikt voor cassette: Shimano 11 speed (8, 9 en 10-speed met spacer)
  • Geschikt voor wielmaat: 24-29 inch
  • Compatibele apps: Zwift, The Sufferfest, Fulgaz en meer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KICKR Power Trainer v5.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KICKR Power Trainer v5.0

Op de nieuwste versie KICKR Power Trainer voelt het net alsof je buiten fietst. Dat komt onder andere door de KICKR AXIS-poten, die tot 5 graden meebewegen. Hierdoor voelt het staan op de pedalen in een klim bijvoorbeeld veel natuurlijker. Als je de KICKR Power dan ook nog koppelt aan je favoriete trainings-app, heb je een bijna realistische rij-ervaring!

Oorspronkelijke prijs was: €1.199,99.Huidige prijs is: €1.095,99.

Beschikbaarheid: 6 op voorraad